Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Божинов се отпуши след раждането на Никол

отпечатай новината

24.04.2012 12:00 | Видян 1767 пъти

Божинов се отпуши след раждането на Никол

Валери Божинов имаше доста поводи за радост в последно време. След като стана баща на момиченцето Никол, нападателят вкара и първото си попадение за "Лече" този зов.

Голът бе изключително важен за тима у при равенството 1:1 в гостуването на "Лацио". Божинов се появи в игра в 87 минута и в продължението смълча "Олимпико" след удар от воле с деснячката. Със спечелената точка "Лече" се доближи плътно до спасителната зона, научи "Всеки ден".

"Много съм щастлив от този гол. Не победихме, но той все пак е много важен, защото взехме добър резултат на труден терен и се доближихме до спасението. Този резултат показвал, че "Лече" в жив и вярваме, че ще останем в Серия "А". Отборът заслужава да остане. Има още пет кръга до края и да се надяваме, че ще спечелим достатъчно точки. Дано още в сряда срещу "Наполи" да започнем да го правим", коментира Божинов.

Треньорът му Серсе Козми беше категоричен: "Голът на Божинов върна справедливостта". Преди да се разпише, Валери изкара две седмици в  София,  тъй като получи отпуска заради раждането на Никол.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !