Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

От Лили Иванова – през "Стъклен дом" до Париж

отпечатай новината

01.05.2012 12:15 | Видян 2570 пъти

От Лили Иванова – през

Българската красавица Ивелина Стефанова засне закачлива фотосесия при един от най-популярните италиански фотографи, известен като фотографа на топмоделите на Ботуша.

Маурицио Монтани, чийто снимачен ден стартира от 6000 евро, е поискал пред обектива му да застане нашата хубавица, която живее в Париж след участието си в нашумелия сериал "Стъклен дом". Там тя играеше секретарката на Шаки.

Ивелина от малка мечтае да стане новата Лили Иванова и завършва музикално училище. Като тинейджърка Ивелина е пяла пред Иван Славков-Батето на събития на Българския Олимпийски Комитет. След като завършва училище, е приета в УНСС. Това обаче не е достатъчно за дългокраката красавица и тя заминава за Париж, за да учи международни отношения.

В свободното си време ефектната българка участва в модни кастинги в Париж и в Милано. Така среща и Маурицио Монтани, който е ангажиран с рекламните кампании на известни италиански модни къщи и е прочут с провокативните си фотоси.

Това не е първата успешна фотосесия на Ивелина – преди година цял Китай бе залят с билбордове с лика на красавицата, след като тя бе избрана за лице на една от най-скъпите марки автомобили в света. Нейното лице грееше и от билбордовете на реклами на Китай като туристическа дестинация.

Снимка: Маурицио Монтани

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !