Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Златко Баретата остава 17 години в затвора

отпечатай новината

20.07.2012 12:15 | Видян 1885 пъти

Златко Баретата остава 17 години в затвора

Златко Баретата - Златомир Иванов е осъден на 17 години лишаване от свобода. Признат е за виновен по обвиненията, че е ръководител на организирана престъпна група и че е подбудител в убийството на Румен Стефанов, съобщиха преди минути от Софийския градски съд.
Според обвинението Златко Баретата - Златомир Иванов е ръководил организирана престъпна група, наречена "Фирмата", създадена, с цел да разпространява наркотични вещества в страната.

Той има и обвинение за убийство на Румен Стефанов - Алфа на 23 септември 2007 г. в Перник.
Прокуратурата поиска 12 години затвор за Баретата по обвинението, че е ръководител на Фирмата и 17 години за убийството на Алфа.

Така общото най-голямо обвинение, което обвинителите поискаха, е 17 години затвор. Другият от групата, за когото прокуратурата поиска 17 години затвор, е Мартин Димитров, който също има обвинение за убийството на Алфа.

Съдът да наложи 10 години затвор и глоба от 50 000 лв. на Марин Вълчев поиска прокурор Аксиния Матосян.
За деветима други, сочени като участници в групата, обвинението поиска по 8 години затвор. За шестима от групата обвинението поиска наказание от по 7 години затвор. За най-малкия член на групата Мартин Горески бе поискано 5 години.

Най-малки наказания обвинението поиска за Валентин Колев - 1,5 година, тъй като е съдействал на разследващите и е наркозависим. 2 години и 8 месеца затвор прокуратурата поиска за Стоян Дичев.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !