Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Лили върви и се парфюмира

отпечатай новината

16.08.2012 17:45 | Видян 2453 пъти

Лили върви и се парфюмира

Лили Иванова съвсем откачи. Певицата шашка феновете си с нова мания. Естрадната легенда, която вече на майтап всички наричат Лейди Баба, се разхожда, стиснала парфюм  в ръка. Тя не пуска флакона, докато върви по улиците или се среща с  приятели. Миризмата на Лили мъкнеше дори по време на срещата си с почитатели преди седмица в Бургас.

Иванова се появила накипарена с модерни дънки и яке, но именно флакончето с ароматната течност направи най-силно впечатление. Звездата го стискаше в ръката си през цялото време и още на идване към  залата с феновете си няколко пъти се поля обилно  миризмата.

Сядайки на отреденото ѝ място, пък грижливо постави елегантното шишенце до себе си, сякаш е най - малко породисто домашно кученце. Час по час тя посягаше към парфюма и пръскаше от течността по косата и ръцете си.

Присъстващите на представлението на Лили в бургаския мол обаче не останаха никак доволни от новата мания на примата.

"То бива, бива суета, ама това вече е обидно.Да не иска да ни покаже, че смърдим и се гнуси от нас, та постоянно се парфюмира като някоя примадона.Тези работи се правят вкъщи в будоара", възмутиха се наборки на Лили, дошли да ѝ се порадват на живо.

Скоро обаче стана ясна  причината звездата да мъкне парфюма навсякъде със себе си и така очевидно да му се радва. Оказа се, че тя просто прави реклама на аромат, който носи нейното име. Любимата миризма на Лили е есенция, специално създадена за нея от френски козметичен гигант.

Уханието е разработено цели 2 години и било готово за миналия рожден ден на естрадната прима.Оттогава се предлага и в магазинната мрежа с името "Лили Иванова". Парфюмът обаче не се радвал на особен интерес и затова певицата се е заела да му прави реклама.

източник:Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !