Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Куката запуши устата на Русата Златка

отпечатай новината

29.08.2012 15:45 | Видян 5938 пъти

Куката запуши устата на Русата Златка

Гаджето на Русата Златка Камен Балбузанов-Куката прекъсна по средата почивката на силиконката на морето и двамата се прибраха в Плевен, пише Всеки Ден. Той бил бесен, че Златка го забъркала в скандала с Азис. Така имало опасност той да загази и по друга линия, намекват журналистите.

На Кокаиновия бос не му пукало, че Азис го нарекъл "селянин". Това било дори мило обръщение в сравнение с другите неща, които можели да се кажат по негов адрес. Вместо това обаче Златка скочи и наби костинбродския славей. Проскуба русата му коса и му откъсна екстеншъните.

В момента на първа страница на slava.bg анкета пита читателите кой е виновен - Златка или Азис. Повечето са на страната на Русата Златка.

Куката бил толкова бесен на Златка, че й забранил да си показва носа по заведенията поне за месец напред. Той излезе наскоро от ареста и не иска да се връща отново там заради някакви си лигли като Златка и Азис. Когато белезниците щракнаха Балбузанов, той бе в леглото на Златка.

Куката е един от свидетелите срещу бандата на Килърите и също бил поръчан за ликвидиране. Пет неуспешни атентата имаше срещу него досега, пише вестникът. За един от тях Георги Петков-Дачи от Килърите бе осъден на 20 години затвор.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !