Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Златка се запече

отпечатай новината

24.09.2012 13:30 | Видян 2511 пъти

Златка се запече

"С едно кафе и една  цигара ще се изтропам веднага", изцепи се Златка. Тя бе провокирана от Бони. Фолк певицата първа разкри, че й трябва само малко кофеин сутрин, за да посети тоалетната по голяма нужда.

Неволни свидетели на разговора между Бони и Златка станаха Орлин Павлов и Димитър Ковачев-Фънки. Двамата намекнаха, че са погнусени от изказванията на звездните си съквартирантки.

Опитът им тактично да намекнат, че не отива на дами, и то ВИП, да говорят за "тропане" предизвика бурни реакции.

След  като Фънки с ирония заяви, че в стаята се води женски разговор, Златка му се нахвърли. "Чакай, бе! И ние сме хора в крайна сметка. Това са нормални физиологични нужди. Ако не ходиш да тропаш самосвала, това е много лошо", изкукудяка Златка.

Плеймейтката не спря дотук. Подхвана темата и в кухнята. С надежда да срещне разбиране у Никол, моделката изпъшка: "Дай, Боже, да отида до тоалетната, голям зор ми е, братче. Направо ми тежи на сърцето чак".

Златка остана доволна. Никол й влезе в положението. Синоптичката даже намери решение на проблема.

Ако Златка не можела да се изтропа след кафе и цигара, да пробва с хапчета. Никол също щяла да пие.

Проблемите на Златка в Къщата  не спират дотук. Вчера плеймейтката отнесе жестоки подигравки от  мъжете. Моделката имаше неблагоразумието да сподели с ВИП Брадър, че върти любов с женен мъж.

Тайната й излезе наяве при последната игра на съквартирантите. Ирен Кривошиева и Владо трябваше да свържат съквартирантите си с факти за тях, посочени от ВИП Брадър. След като бе направено разкритието за Златка, съквартирантите безжалостно се нахвърлиха срещу нея.

Както винаги плеймейтката не си замълча и последва нова вълна от откровения. Златка обяви, че съперницата й знаела за нея. "Остава да си лягате тримата. Защо не си живеете заедно?! Само две отделни стаи ви трябват", изцели се бившето гадже на плеймейтката Благой Иванов - Багата.

Юлиян Константинов също се включи и каза, че ако Златка заживее с любовника си и съпругата му под един покрив, щели да си делят парното. Плеймейтката се обиди и едва сдържа сълзите си, когато чу подигравките на бившия си любим Багата.

Ядосана, моделката се затича към спалнята и се оплака на другите жени в Къщата. След като сподели мъката си, Златка реши да се утеши с цигара. Въпреки че не й се тропаше, плеймейтката жадно засмука папируса.

 

източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !