Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Български музиканти забиват Led Zeppelin

отпечатай новината

19.11.2012 14:15 | Видян 1162 пъти

Български музиканти забиват Led Zeppelin

На 22-ри ноември, след 21.00 часа, София Лайв Клуб представя трибют концерт на легендарните Лед Зепелин. След многото месеци упорит труд, сега музикантите канят всички – дългогодишните фенове на тази велика банда, както и всеки почитател на рок музиката. Специални гости за концерта ще са Звезди (Ахат) и Васко Кръпката.

Да се представи музиката на Лед Зепелин на живо по автентичен и убедителен начин е сериозно предизвикателство, с което малцина музиканти и групи могат да се справят. С тази задача се заемат българите: Лъчезар Косев, Даниел Елисеев, Мартин „Фриц“,Ани Свинарова и Георги Варамезов. Ударен сет лист с най-доброто от рокаджиите и един истински лайв концерт, който си заслужава.

Песента остава същата. В звученето на гигантите от 70-те се съчетават по един уникален и неповторим начин, както чувствеността на блуса, така и енергията и буйността на твърдия рок. „Представяме концерт, в който с музиката на Зепелин отново ще се върнем близо до автентичните извори на рока“, това споделя фронтменът Лъчо за събитието в четвъртък вечер.

Музикантите, които ще вземат участие са: Лъчезар Косев – вокали, Даниел Елисеев – китари, Мартин „Фриц“ – бас, Ани Свинарова – клавирни, Георги Варамезов – ударни.


Специални гости за вечерта - Звезди /Ахат/, Васко Кръпката и други български рок музиканти!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !