Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Яна Маринова и Деси Бакърджиева - роднини и извън екрана

отпечатай новината

24.04.2013 10:30 | Видян 3056 пъти

Яна Маринова и Деси Бакърджиева - роднини и извън екрана

Професията постоянно събира чаровните актриси Деси Бакърджиева и Яна Маринова . Напоследък те споделят снимачната площадка, театралната сцена и дори личния си живот, защото освен колежки са и добри приятелки. ОК! събра и запечата тяхното приятелство в ексклузивна фотосесия. Пред изданието двете разказват за отношенията си на сцена и в живота.

„С Деси първо ни свързва много здравословна конкуренция. Станахме приятелки по време на работа, а това е много трудно. Това, че оставаме заедно, значи, че една на друга постоянно си даваме“, казва Яна . Актрисата, преминала в отбора на брюнетките, разказва пламенно и за новата си роля в сериала „Фамилията“: „Там съм себе си. Харесвам се много“. Партньорка на екрана отново й е Деси Бакърджиева, с която пак са на срещуположни полюси.

За сметка на това обаче двете красавици се събират и на театралната сцена в постановката „Престъпления на сърцето“. В театъра Яна и Деси отново имат семейна връзка, но този път става въпрос за три сестри (Елен Колева е в ролята на третата сестра). „В дните, когато нямаме репетиции, не мога да не се обадя да я чуя. Животът не спира да ни събира и това е хубаво“, казва с усмивка Деси ексклузивно в новия брой на ОК!.

Тази пролет OK! разказва за новите роли на едни от любимците на Холивуд - Хелън Хънт, Венсан Касел и Даян Крюгер, а специалната тема на броя е „Луксът и звездите“. Кои са най-големи сред големите става ясно по това колко пари пръскат знаменитостите за бижута, коли и екскурзии. Новият OK! надниква и в именията за милиони долари на Анджелина Джоли и Брад Пит, на Риана, Леонардо ДиКаприо и много други, за да изследва всички проявления на лукса в света на богатите и известните.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !