Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Блатечки и Яна Маринова заснеха рап клип с уличен музикант

отпечатай новината

09.05.2013 16:45 | Видян 2680 пъти

Блатечки и Яна Маринова заснеха рап клип с уличен музикант

Светът е егоизъм и много суета,
ярък нарцисизъм и култ към властта!
Илюзия за вечност са многото пари,
липса на човечност, дефицит на добрини.

Текстът не е от поредния предизборен клип на политическа партия или фейсбук хейтърско послание. „Анатомия на света“ е музикален проект на младия изпълнител Иван Атанасов. Интересното е, че уличният музикант сам финансира песента и клипа към нея. Освен това музиката, текстът и сценарият на видеото също са негови.

Безусловна подкрепа при заснемането на видеото Атанасов получава от популярните актьори Асен Блатечки и Яна Маринова, които участват отново заедно в тв сериала „Фамилията“. В „Анатомия на света“, двамата са в ролята на влюбена двойка, която харесва музиката на уличен музикант. Блатечки решава да продуцира новата звезда. Последвалата за него известност обаче, води до сцени на безразборен секс, наркотици и голямо количество изпит алкохол. Към купона се присъединяват още актрисата Вяра Зайкова и Даниела Явахчова – беквокалист.

В реалния живот обаче нещата са по-различни и трудни, споделя студентът по режисура в НАТФИЗ Иван Атанасов. Той разказва, че е снимал клипа в продължение на близо три месеца. Ангажирал е много приятели и технически ресурс за реализирането на цялостния проект, идеята на който е да осмее фалшивите ценности. Въпреки положените усилия, досега не се е намерил подходящ продуцент. От друга страна, политиката на повечето музикални медии у нас е да не подкрепят индивидуалните автори на музика като него, допълва студентът.   


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !