Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Принц Ангел лежал в гръцки затвор 10 години

отпечатай новината

24.09.2013 18:00 | Видян 2049 пъти

Принц Ангел лежал в гръцки затвор 10 години

Принц Ангел крие мрачно минало зад гърба си. Синът на Цар Киро, който мълниеносно се изниза от "ВИП Брадър", е лежал 10 години в гръцки затвор за трафик на наркотици, пише "България Днес". Зловещата новина разкри пред изданието бивш полицай от Пловдив, познаващ до основи криминалното житие на сина на Цар Киро.

Опонентът на Павел Чернев търкал наровете в зандана в южната ни съседка до 2003 г., когато бил помилван. Присъдата на Ангел Рашков всъщност не е само за дрога. Той е осъден за още едно престъпление, извършено този път в Англия. След като търгувал с наркотици в Гърция, синът на Цар Киро е заловен като тартор на джебчии, вилнеещи в Лондон.

След като излиза от излиза от зандана, "принцът" се върнал в родната Катуница и станал председател на ромската партия "Свободна България". Тогавашният лидер - баща му Кирил Рашков, става почетен председател. "Цар Киро не го долюбваше хич, държеше на другия си син, покойния вече принц Иван. Но, така или иначе, Ангел беше дясната му ръка във всички далавери, включително и фалшивия алкохол", заяви пред вестника ченгето.

Снимка: vipbrother.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !