Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Мика и Иво се местят в Маями

отпечатай новината

28.01.2014 14:40 | Видян 2014 пъти | Гласували 10

Мика и Иво се местят в Маями

ТВ водещата и собственичка на модна марка Мика Стоичкова и актьорът Иво Аръков заснеха ексклузивна фотосесия и за първи път разказаха открито за връзката си в специалния стотен брой на списание "LOVE style".

Те издадоха, че планират да заминат да живеят в Маями през април или май. Там Мика ще има собствено предаване и ще лансира модната си линия.

Иво отрича да си зарязва работата тук заради нея. „Така или иначе бях планирал да живея в чужбина още преди да срещна Мика. Да, имам сантименти към България, но обстоятелствата тук ме принудиха да мисля за работа навън.

Почти едновременно някак си се задвижиха проектите ни. Имам познати отвъд океана, които ме обнадеждават и придвижих нещата напред“, споделя Иво.

Двамата са заедно от шест месеца и вече живеят под един покрив. Тя прави закуската, а той вечерята. И въпреки, че все още не планират да създадат семейство, са разбрали, че искат да остареят заедно. Мика отрича слуховете, че баща й Христо Стоичков не харесва Иво.

„Всичко, което се изписа са глупости. Разбира се, че го хареса, когато ги запознах“, обяснява тя. А актьорът допълва, че на първата среща с баща ѝ играли карти и Иво го бил.

Източник: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !