Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Eмил Русев със скандално разкритие за "Къртицата"

отпечатай новината

07.05.2014 12:00 | Видян 2604 пъти

Eмил Русев със скандално разкритие за

Участникът от втория сезон на „Къртицата” по Тв7 – Емил Русев направи доста шокиращо признание. Той разкри, че не е бил саботьора в групата през цялото време на престоя си в къщата.

Имало е и друга Къртица в продукцията, която обаче не е известна на участниците и зрителите до този момент. В откровено интервю Емил Русев признава, че от продукцията умишлено са решили да вкарат Виктория Джумпарова в играта. Тяхната цел е била ролята на Къртицата да се провали и истинския саботьор да бъде разкрит от останалите.

Всъщност се получи точно така, защото именно с този любовен триъгълник Емил Русев се наби на очи, зрителите научиха за него, говореше се постоянно за семейството му, съпругата му Христина и се обсъждаха факти от живота им, които бяха познавани и при появата на жокери в къщата.

Емил Русев разкри, че след влизането на Виктория неговата игра е добила съвсем друг смисъл, а често пъти положението е излизало извън контрол.

В крайна сметка той не е бил Къртицата през цялото време, а продуцентите на формата отлично са си изиграли картите в този момент. Емил Русев смята, че е дал всичко от себе си в името на поставената му роля, пишат от pik.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !