Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Биляна Гавазова бременна от таен мъж

отпечатай новината

15.12.2014 11:41 | Видян 2638 пъти

Биляна Гавазова бременна от таен мъж

В началото на пролетта сутрешният блок на Би Ти Ви ще има нова водеща, научи ексклузивно „Всеки ден". Биляна Гавазова, която от близо година води „Тази сутрин" , след като колежката й Генка Шикерова излезе в майчинство, чака първото си дете, което най-вероятно ще се роди в края на април или началото на май.

Бащата на наследника на репортерката с ресор „Земеделие" е новото й гадже, с което са заедно едва от няколко месеца. Тайнственият младеж, който плени сърцето на зеленооката брюнетка е млад бизнесмен, чието име обаче, партньорката на Антон Хекимян отказва да разкрие дори и пред най-близките си колеги.
Запознати с рокадите в националната медия споделиха, че мястото на Гавазова в „Тази сутрин" ще заеме напористата репортерка Мария Цънцарова. „Мими е супер амбициозна, нищо няма да я спре, за да се докопа до заветния стол. Въпрос на време е. Тя отдавна има мераци да води и сега потрива доволно ръце от новината", коментират по коридорите на Би Ти Ви. Шефът Венелин Петков вече дори бил направил проби на Цънцарова, за да е ясно отсега дали си пасват с Хекимян. Всъщност, именно Мария е била и първият вариант за водеща на блока, но детинското й изражение й изиграло лоша шега и в крайна сметка шефовете на медията предпочели зрелият сексапил на Гавазова.

Неочакваната новина за бременността на Гавазова не остави безразлични колегите й, като част от тях дори намекнаха, че телевизионерката нарочно е заченала, за да може да се оттегли в майчинство по-бързо. „На всички, а и на самата нея, е ясно, че не й е мястото в сутрешния блок. За толкова време не можа да свикне как да се държи органично пред камерите, да не позира, а да е истинска. Нито може да води нормално разговор, нито да предразположи някой да сподели съкровени за него тайни, както прави Хекимян, например", злословят колежките на Гавазова. На нея обаче вече не й пука, защото малко след Нова година ранното ставане и стресът в студиото ще са останали в миналото, а тя ще се наслаждава на свободно време, преди бебето да се роди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !