Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Очите заплашвал комисията "Кушлев"

отпечатай новината

12.01.2009 17:10 | Видян 3397 пъти | Гласували 1

Очите заплашвал комисията

Несебърският наркобос Митьо Очите е заплашвал шефа на Комисията за отнемане на незаконни имоти проф. Стоян Кушлев. Срещу Димитър Желязков се води дело за отнемане на собственост за над 2,6 млн. лева. Това съобщи самият Кушлев вчера.

"Той е отправил заплаха към мен и нашите инспектори. Това станало в Бургас пред лица, които ми я предадоха", заяви Стоян Кушлев.

Имаме сериозни трудности по делото, призна обаче той. 14 вещи лица от морския град вече отказаха да направят оценка на имотите на Очите.

За това съдът възложи задачата на експерти от Ямбол. Върховните ни институции трябва да се замислят, защото това говори за ерозия на държавността и е много близо до отказ от правосъдие, заяви Кушлев.

Според него е ясно, че хората се страхуват от Очите, който вероятно след 2 г. ще излезе от затвора.

Миналата година комисията е блокирала незаконни имоти за 154 млн. лв. За 5,5 млн. е наложено обезпечение срещу братя Маргени.

Кушлев се оплаква от бавните съдебни процедури и поиска законодателни промени за ускоряването им. Шефът на комисията заяви още, че са образувани и дела за отнемане на имоти от лица, които имат влезли в сила присъди в страни членки на ЕС.

"Това се оценява много високо от Брюксел", изтъкна проф. Стоян Кушлев.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !