Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Болно момиченце от Франция, рускиня и Кики наследяват дарбата на Ванга?

отпечатай новината

11.06.2011 09:00 | Видян 3359 пъти

Болно момиченце от Франция, рускиня и Кики наследяват дарбата на Ванга?

10-годишната французойка Кае де Убер е вероятната наследница на дарбата на Ванга. Момиченцето също като нашата врачка е сляпо и болно, но има свръхестествени способности. То лекува и пророкува. Кае се ражда с дефектна хромозома, която причинява известна умствена изостаналост. Тя обаче прави невероятни и сбъдващи се прогнози.

Рускиня на име Светлана също гордо претендира за титлата Наследница на дарбата на Ванга. Тя дори е била приживе при петричката врачка и има снимка с нея. Според майката на блондинката дъщеря й била лично поканена от прорицателката. В дома на Ванга се срещнала с две български момичета, и двете на име Даниела. Трите били обучавани да развиват дарбите си от самата петричанка. Своеобразният майсторски клас включвал даже изпитания, подобни на тези от шоуто Ясновидци, което вървеше по телевизията.

Едната от българските последователки се прочу с извънземното Кики, което й диктуваше и преди 15 години се бе превърнала в сензация у нас. Оттогава обаче предпочитала да страни от пресата и хората, разказаха колегите от телевизия НТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !