Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

Форт Бояр с кастинг за втори сезон

отпечатай новината

20.05.2008 16:47 | Видян 4297 пъти | Гласували 1

Форт Бояр с кастинг за втори сезон

Едно от най-успешните предавания в пролетната програмна схема на bTV тази година - Форт Бояр - обяви началото на кастинг за набиране на участници във втория сезон. Всеки, който се чувства достатъчно подготвен за изпитанията на Форт Бояр и иска да участва в състезанието, може да се включи в съревнованието като изпрати попълнена тест-формата, публикувана в сайта на предаването и в сайта на bTV: http://fort.btv.bg/register/.

Форматът на състезанието определя и изискванията пред кандидатите: те трябва да бъдат между 18 и 35 години, мъжете трябва са с височина между 170 – 190 см., а жените между 160 – 175 см. Препоръчителното тегло за кандидатите е до 90 килограма.
Желаещите могат да изпращат своите заявки, както и снимки в цял ръст и паспортен формат, до 30 май 2008 г. на посочения интернет адрес.

Критериите за подбор на участниците отново остават същите като в първия сезон, сподели изпълнителния продуцент на предаването Робин Кафалиев. Това означава, че във всеки отбор отново ще има четири основни типа състезатели: контактен, спортен, медиен и артистичен. Капитаните на отборите ще бъдат известни личности, които ще получат специална поканена от френския водещ мосю Рошел.

Снимките на втория сезон на Форт Бояр ще бъдат през лятото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !