Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Плеймейтките на женско парти в Night Flight, Меги остана без гадже

отпечатай новината

01.10.2011 09:00 | Видян 5994 пъти

Плеймейтките на женско парти в Night Flight, Меги остана без гадже

Няколко месеца след финала на конкурса Miss Playmate, красивите участнички отново напомниха за себе си. Предвождани от носителката на короната Меги Колева, Руми, Габи, Елена, Ани, както и последната корица на сп.

Плейбой Гергана Вълчева, събраха очите на гостите в Night Flight с предизвикателните си танци и получиха куп поздрави от мъжката половина на заведението. Още в началото стана ясно, че Меги вече е без гадже - разделили се след 3-годишна връзка. „Свободна, но ангажирана“, така обясни състоянието си на интимния фронт брюнетката.

Еротика, въздушни целувки, автографи, снимки с почитатели бяха само част от акцентите на купона, който накара стотици мъже да въздишат по атрактивните девойки. Трима италианци трудно издържаха на гледката, а единият дори се оплака, че може да му спре пейсмейкъра. Все пак намери сили да се щракне за спомен с момичетата.

Сред купонджиите се открои и Златка Райкова, която показа, че е не по-малко изкусителна от наследничките си. Кубрат Пулев и половинката му Андреа, както и баскетболният спец Тити Папазов също уважиха Плеймейт партито.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !