Ева Лонгория и съпругът й напускат...

Ева Лонгория и съпругът й Хосе Бастон напускат Лос...

Принц Хари се връща във...

Принц Хари ще се върне в Обединеното кралство през...

Меси спаси Барса

отпечатай новината

07.11.2011 11:30 | Видян 2353 пъти

Меси спаси Барса

Двукратният носител на „Златната топка“ Лионел Меси вкара гол в последната минута, за да донесе равенството 2:2 на Барселона при гостуването на Атлетик Билбао в мач от 12-ти кръг на Ла лига.

Домакините от Баската провинция на два пъти повеждаха в резултата и бяха съвсем близо до това да постигнат победа над актуалния испански и европейски шампион, но грешка в края ги лиши от трите точки. Андер Херера открит за Атлетик в 17-та минута с точен изстрел от границата на наказателното поле, но само пет по-късно Фабрегас изравни след центриране на Абидал.

Двата отбора изпуснаха по няколко положения, преди Йоренте да изведе домакините напред в 77-та минута. Защитата на тима от Билбао обаче допусна грешка в самия край и остави Меси непокрит в наказателното поле, а аржентинският национал не сбърка и донесе точката за своя отбор. По този начин Барселона продължава да е без загуба от началото на сезона в Ла лига, но вече изостава с три точки от лидера Реал Мадрид, който по-рано вчера разби със 7:1 Осасуна. На трето място е Валенсия на точка зад шампионите. В другия мач от снощи Хетафе победи Атлетико Мадрид с 3:2 у дома.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !