Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Ракът покоси и Иван Иванов

отпечатай новината

24.07.2012 14:15 | Видян 7280 пъти | Гласували 1

Ракът покоси и Иван Иванов

Иван Иванов във "Всичко е любов"Черната серия с болни от рак български знаменитости няма край! „ШОУ” научи, че се бори с коварната болест и големият актьор Иван Иванов, който се е покрил в панагюрското село Оборище.

Слуховете за болестта на Иван Иванов тръгнаха, след като при редките си появи на публични места хората забелязаха, че той е отслабнал значително.

В навечерието на 60-годишнината си култовият актьор и бивш национален секссимвол не се появи на две важни културни събития, на които бе обявено, че ще присъства - фестивала „София филм фест” и 19-ия Варненски кинофест „Любовта е лудост”.

Тогава Иван Иванов опроверга слуховете, че е болен, с лаконичното, типично в негов стил изказване: „Не се боря с фатална болест”.

Посмънка, че е претърпял хирургична интервенция на зъбите при най-добрия стоматолог.

Едва сега се разбира, че стоматологичната интервенция е била направена по необходимост, тъй като актьорът по всяка вероятност страда от рак на устната кухина, научи БЛИЦ.

Поради лекарска тайна не е ясно дали става въпрос за рак на езика, на челюстта или бузите, но така или иначе зъбите са били пречка да се извърши необходимото срещу онкологичното заболяване.

При по-тежки случаи на този вид рак се налагат не една, а няколко операции, двустранна шийна дисекция и ревизия в устната кухина, стига се и до отстраняване на костни фрагменти от челюстта, разясняват специалисти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !