Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Волен и Деница правят секс в морето

отпечатай новината

22.08.2012 11:30 | Видян 5211 пъти

Волен и Деница правят секс в морето

Пред смаяните погледи на няколко чужденци, потърсили по-уединено и тихо място за събиране на тен, лидерът на „Атака" Волен Сидеров и любовницата му Деница Гаджева са осъществили еротичната фантазия на мнозина - правили са секс в морето, научи "Всеки ден".

Туристите, разбира се, не са знаели кои точно са хората, решили да  се съвокупляват в  солената вода и дълго време са ги наблюдавали, без да знаят, че това са две видни политически фигури, които вече повече от година разтърсват обществото със скандалната си интимна връзка разбила брака на Волен с половинката му Капка.

За щастие или не, през усамотения плаж минала и местна баба, предлагаща традиционното за Созопол сладко от смокини.

На родната търговка са й трябвали точно няколко секунди, за да разбере какво се случва и защо руснаците са превъзбудени и ококорени.

Тя веднага осветлила групичката кои са двамата похотливци, тъй като от десетина дни засичала Волен и Деница по уличките и ресторантите в града, пише "Всеки ден".

От нейната уста пък половин Созопол вече знае за секса в морето на двамата влюбени. Макар и всички да коментират с усмивка как Сидеров е оправил младото си гадже под водата, хотелиерът, в чиито стаи двойката спи, е потресен от безцеремонието на политика.

За парлама любовниците били наели не един, а два апартамента, макар на всички да им било ясно, че спят заедно. "Ама той идваше тук и с Капка в продължение на 15 години, това им беше любимото място", целомъдрено цъка с език местният рентиер.

Той дори разкрива, че персоналът в хотела направил гаф и е сервирал кафето на Деница така както го обича Капка - с 2 сметанки и медче.

И наистина, Волен и бившата му вече съпруга всяко лято почиваха в Созопол, тъй като градчето е свързано с техни романтични спомени от младостта.

Най-културният курорт по Черноморието е специално място на разпадналото се вече семейство, точно там преди 12 години синът на Капка Димитър Стоянов загубил девствеността си със 17-годишна шуменка.

Гордата майка била толкова щастлива, че момчето й вече е станало мъж, че заедно с Волен вдигнали луд купон и почерпили цялата вестникарска редакция, в която работели заедно.

източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !