Огнената Никол напусна Hell’s Kitchen...

Темпераментната Никол Росенова напусна Hell’s Kitchen...

Не искайте лесен живот. Поискайте...

Не искайте лесен живот. Поискайте сила, за да се...

Брендо с присъда за ЧНГ

отпечатай новината

25.10.2012 09:15 | Видян 1563 пъти

Брендо с присъда за ЧНГ

Соченият за кокаинов крал Евелин Банев-Брендо ще чуе присъдата си по делото за пране на пари малко преди Коледните и Новогодишни празници. Състав на Софийския градски съд насрочи следващото заседание за 10 декември. За тогава е предвидено изслушването на едно вещо лице, както и заключителните речи на страните.

Веднага след пледоариите съда ще си каже тежката дума - виновен или невинен е Брендо за изпирането на 11 138 650 евро. Компания на Банев на подсъдимата скамейка му правят бившата му съпруга Моника Добринова, вдовицата на застреляния Константин Дишлиев - Десислава и брата на Брендо Симо Карайчев. Според прокуратурата парите били спечелени от наркотрафик, а групата е действала в България, Швейцария, Австрия и Германия.

За заседанието вчера Брендо бе специално доведен от Италия, където търка нарове зад решетките. Той бе изпратен по искане на властите на Ботуша и с благословията на българския съд. Съгласно Европейска заповед за арест, издадена от съда в Милано, той бе изпратен на италианските власти за срок от 1 година, за да отговаря по обвинения за трафик на кокаин.

Банев обаче ще отскача под конвой за всяко заседание на българския съд. Последно той си бе у нас през юли, когато имаше дело в СГС. Процесът тогава не тръгна, тъй като не се явиха двама свидетели от Великобритания. Оказа се, че те се страхували да свидетелстват. На заседанието магистратите прочетоха показанията им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !