Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Синът на Иван Иванов дрогиран в ефир

отпечатай новината

03.12.2012 10:45 | Видян 5142 пъти

Синът на Иван Иванов дрогиран в ефир

Синът на киноактьора Иван Иванов - Стефан, успя да съсипе името на баща си само с една-единствена поява в телевизионно предаване. Тежко дрогиран, с кръвясали очи, той се яви в студиото на "Насреща Люба Кулезич" и не успя да прикрие факта, че злоупотребява със забранени вещества, пише Всеки ден.

Журналистката бе поканила рапъра Стефан, който е известен и като "Уош Ем Си", за да представи режисьорския си дебют "Добре дошъл у дома" - документален филм, посветен на известния му баща. Лентата е своеобразна изповед на Иван Иванов за киното и живота извън него, който остава скрит за публиката. Вместо да каже две смислени приказки за татко си, синът на актьора се смееше странно.

Въпреки че се кълнеше на водещата, че вече се кротнал и не е агресивен, поведението му показа точно обратното. Кулезич го извади извън релси с въпроса дали употребява наркотици. "Изпафкал съм много марихуана, но за това не говоря с баща ми", отговори той, а после се ядоса какво общо имат наркотиците с филма за баща му. Рапърът обаче отказа да сподели дали именно марихуаната е причина за странното му сутрешно държание. Той обясни само, че е имал нощно участие и затова е с червени очи. В началото Стефан бе в студиото с черни очила, но след настояване от страна на водещата, ги свали.

Накрая на 30-минутния разговор Уош Ем Си, който обърна набързо чашата с вода, поставена пред всеки гост в студиото, поиска да пие още. Люба Кулезич любезно му отля от своята чаша с думите, че явно снощи се е напушил и затова има нужда от живителната течност. Стефан отказа да говори за приятелката си - актрисата Луиза Григорова, но сподели, че в момента музиката е най-голямата му любов. За финал и може би за да зарови томахавката, Уош Ем Си нареди няколко рими специално за водещата, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !