Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Sisqo на една сцена с български хип хоп танцьорки

отпечатай новината

28.01.2013 16:00 | Видян 1727 пъти

Sisqo на една сцена с български хип хоп танцьорки

Американската R’n’B звезда Sisqo реши да провокира българските танцьорки. Фронтменът на легендарните Dru Hill заяви, че иска да излезе на една сцена с родни танцьорки, с които заедно ще забие хита Thong Song.

Марк Андрюс, както е истинското има на изрусения изпълнител, е изключително впечатлен, че е поканен за кръстник на първите български Хип Хоп награди и обещава незабравима вечер, както на официалната церемония, така и на партито след нея в Текила Клуб, където ще има специален лайф за българските му почитатели.

Друга новина около гала вечерта е и включването на Мис България 2006 - Славена Вътова към екипа водещи на церемонията заедно с Део, Лейди Би и "Негъра" от FARS.
 
На 06.02.2013 г. се очертава изключително интересен спектакъл, койте ще се помни за дълго. Не пропускайте това събитие и ако все още нямате билет, можете да си поръчате във фейсбук страницата на БГ Хип Хоп Наградите или да си спечелите двойна покана и индивидуална среща със Sisqo като дадете своя глас за "Награда на Публиката" на следния линк:

http://www.facebook.com/BgHipHopAwards/app_518243014876194

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !