Крият предизвестения победител в...

След като не успяха силово през януари и бяха...

Скалите Вермилиън, САЩ: Фото на деня

Скалите Вермилиън, САЩ: Фото на деня

Децата на босовете не са щастливи

отпечатай новината

29.03.2013 14:15 | Видян 12103 пъти | Гласували 1

Децата на босовете не са щастливи

Имоти и тлъсти сметки наследяват децата на босове от подземния свят. Но наследяват и... тежката карма на бащите си. Потомците на империи тънат в разкош, пазени от гардове, учат в най-добрите частни училища, радват се на компанията на елитни “издънки” на политици и бизнесмени, юркат тежкарски бързи коли и се смятат за недосегаеми. Именно това усещане ги тласка към безразсъдни стъпки, които често костват живота им. Над главите им виси и друг Дамоклев меч – никога не е сигурно, че няма да бъдат отвлечени, пише Шоу.

Преди дни в зверска катастрофа намери смъртта си 20-годишният Исмет Тюркмен - племенник на митичния Фатик и син на Дениз Тюркмен, сочен за лидер на престъпна група и замесван нееднократно в трафик на оръжие и наркотици. Исмет, чиято майка Милтен е сестра на Фатик, се размаза с БМВ-то си в друга кола на Околовръстния път, при което загина и неговият приятел Карим. 17-годишният младеж е син на известен зъболекар от ливански произход, прочул се у нас и с предаването „Пълна промяна”. Карим е пръв приятел и със сина на Соломон Паси - Исак, който с молба към Господ и голяма жалейка “pochivai v mir priateliu moi !!!!!!!!!!!!!!!!!! Allah akbar” сподели във Фейсбук мъката си. "Бог да го прости.... Не бяхме така близки, както с другото починало момче.... Яд ме е, че сега ще почнат да злорадстват", пише под статус на свой приятел за смъртта на Исмет в мрежата Исак Паси. В нощта след смъртта на Исмет и Карим, Паси-младши сподели във Фейсбук трогателна молба към Бог: "MILI GOSPODI ZASHTO MI OTNE TOLKOVA MNOGO BLIZKI?!?!?!?! NE MOGA DA POVQRVAM.... CHUI MOLITVATA MI I GI PAZI GORE GOSPODI NASH MOLQ TE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Най-вероятно синът на бившия външен министър се моли за душите и на други свои приятели, починали в катастрофи със скъпи возила. Името на Исак Паси бе свързано с адска катастрофа, при която през лятото на миналата година на подбалканския път от Бургас за София изгоряха живи трима млади мъже и 17-годишно момче.

Още едно момче от компанията на богатите наследници си отиде в гонка с бързи и скъпи автомобили край Сливен миналата година. Тогава две коли с деца на известни фигури – “Ауди” и джип “Мерцедес”, се надбягваха по пътя за София, при което джипът се заби в дърво и загинаха четирима пътници. Говори се, че момчетата в джипа са били охрана на Алекс - сина на Златко Баретата. Единият от тях бе полицейският син Николай Николов, на 17 години. В аудито е пътувал синът на Баретата. Мълвата носи, че до него седял и синът на Соломон Паси, но това не бе потвърдено от влиятелните му родители. На погребението на Николай в Горни Богров дойдоха синовете на Златко Баретата – Алекс, и на Бай Миле – Милчо Бонев-младши.

За Алекс се знае, че има слабост към скъпите коли. Младежът учи в частен колеж със специалност бизнес и финанси. Негови приятели твърдят, че е наследил борбения дух на баща си. наследникът на Баретата стана скандално известен миналото лято, когато размаха пистолет пред заведение в Слънчев бряг.

Вече 20-и ден няма и следа от 10-годишната дъщеря на Евелин Банев-Брендо, който е осъден у нас за пране на пари и подсъдим в Италия за трафик на кокаин. Малката Лара притежава апетитни имоти в центъра на София. На нейно име са записани сгради и магазини, които се отдават под наем срещу сериозни суми. От Търговския регистър става ясно, че съдружник й е 17-годишната й сестра Александра. Щерките на Брендо са собственички и на няколко баровски апартамента, които делят с баща си и майка си. Заможната наследничка на “империята Брендо” бе похитена от дома й на 5 март, а шофьорът й беше прострелян минути преди да тръгне с детето за училището.

Момиченцето е навързало куп приятелства в социалната мрежа с други деца на емблематични фигури от ъндърграунда. Тя е близка с щерките на убития Фатик - по-малката Адриана Тюркмен и каката Александра Тюркмен, която е студентка в НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !