Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

За какво са ни всичките велоалеи:...

За какво са ни всичките велоалеи: Фото на деня

Ежегодни дръм и басс емоции в полите на Витоша

отпечатай новината

30.05.2013 11:00 | Видян 1269 пъти

Ежегодни дръм и басс емоции в полите на Витоша

От 21 до 23 юни в местността Стаболова поляна, пред хижа Момина Скала ще се проведе ежегодният фестивал на една от главните български музикални организации - HMSU. Традицията се запазва и събитието ще обхване живописна местност, разположена на територията на Национален Парк Витоша, непосредствено до София.

Умишлено избраната дата съвпада с лятното слънцестоене и връща към първите издания на фестивала. Именно с двата най-дълги дни в годината е свързана и другата интересна новост към Фестивала. Дневната част от 08:00 до 20:00 на 22 и 23 Юни ще бъде със свободен достъп и абсолютно безплатна за всеки, който иска да посети това невероятно място и да слуша дневната селекция от артисти. В нощната част на програмата желаещите да останат ще трябва да се съобразят с правилата и пропусквателния режим, наложен от организаторите и да се насладят на специалните гости и ефекти.

За пореден път родните неуморници от HMSU са поканили най-добрите артисти от района и както всяка година ще се затвърди идеята, че музиката може да събере парченцата на географски “счупените балкани”. Broken Balkanz Фест ще качи на една сцена таланти от Гърция, Турция, Македония, Сърбия, Румъния, Хърватска, Косово и България, а специалните гости от Великобритания, Бразилия, Холандия и Австрия ще затвърдят високото международно ниво на събитието.

През първата вечер от събитието ще може да чуем избирания два пъти за “най-добър холандски днб диджей Nymfo и австрийската сензация Mefjus. Гостите и за втората вечер не са случайно подбрани. За всички почитатели е ясно, че винаги, когато има представител на Cаuse 4 Concern, става дума за класика в жанра. Британецът Optiv ще затвърди запазената C4C марка, заедно с един от най-ексцентричните артисти на сцената в момента - бразилецът BTK. Интересен факт е, че всички главни гости ще посетят България за първи път, което прави очакването сред тях и феновете двойно по-голямо.  

Придвижването от София до мястото за провеждане на фестивала ще става с организиран транспорт, като преимущество ще имат хората със закупени билети. Цените и тази година остават максимално ориeнтирани към феновете и в момента могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg на цена от 20 лв. В деня на събитието и на входа цената ще бъде 25 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !