12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Калин Врачански зарязан заради колега

отпечатай новината

11.07.2013 09:30 | Видян 1909 пъти

Калин Врачански зарязан заради колега

Калин Врачански бе зарязан от дългогодишното си гадже Силвия Петкова заради свой колега. Отскоро учителката по литература от сериала "Революция Z" излиза с актьора от Театър "София" Борис Георгиев, пише Монитор.

Любимецът на Лилия Абаджиева е почти на възрастта на Врачански, само че изглежда далеч по-млад за своите 32 години. Зеленоокият хубавец е с фигура на тийнейджър и е известен в гилдията с изключителната си пластичност, на която би завидел всеки танцьор.

Въпреки че Силвето е 7 години по-млада от Борис, двамата се сближили покрай скорошното им назначаване в общинската трупа. От там миналото лято се махна телевизионният любимец от "Стъклен дом" и това моментално се отрази на връзката му с актрисата от "Революция Z". Така между Силвия и Калин на живо се разигра драмата "Далеч от очите, далеч от сърцето".

Връзката на Врачански и Петкова не бе никак гладка. Двамата непрекъснато се разделяха и събираха, но досега само актьорът от "Стъклен дом" беше уличаван в забежки. Това е обяснимо, като се има предвид, че русокосият секссимвол не може да се отърве от налитащи му девойки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !