Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Куката и Косъма лапат по 100 бона от чалга

отпечатай новината

21.08.2013 15:00 | Видян 2784 пъти

Куката и Косъма лапат по 100 бона от чалга

Само за няколко месеца Куката и Косъма са заработили по близо 100 бона от участия в кръчми, пише България днес.

Актьорите от хитовия сериал "Под прикритие" се превърнаха в истински хит за нощния живот в цялата страна. Собственици на дискотеки се надпреварват кой първи ще ги покани в своето заведение.

Всъщност в кръчмите Мариан Вълев и Александър Сано не правят нищо, освен да пият и да се забавляват. Срещу това получават тлъсти хонорари.Мариан Вълев показва стъпки от емблематичния си танц в сериала. Заедно с партньора си от кримилентата имат задачата да подканват гостите на дискотеката да се веселят и, разбира се, да поръчват питиета в нощното заведение. Тяхно задължение е и с усмивки да раздават автографи на всички желаещи и да се снимат с тях.

 За работата си получават суми от 3500 лева в зависимост от това колко време са ангажирани от заведението. За последните три месеца двамата са имали над 30 участия в цялата страна. Простите сметки сочат, че хонорарите, влезли в банковите им сметки, се доближават до 100 хиляди лева.

Участията им в чалготеките изядоха хляба на фолкизпълнителите. Самите собственици са категорични, че предпочитат Куката и Косъма пред чалгарките. Те танцували и искрено се забавлявали с посетителите цяла нощ, за разлика от певиците, които изпяват 5-6 песни за двойно по-висок хонорар.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !