Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Жестока драма с Милко Калайджиев!

отпечатай новината

27.08.2013 17:10 | Видян 3173 пъти

Жестока драма с Милко Калайджиев!

Милко Калайджиев е в тотален шок! Той понесе огромни щети в размер на около 200 000 лева, след като около родния му Свиленград се развилня огнен ад, пише Шоу.

За последните няколко дни в района изгоряха повече от 20 000 дка гори, сред които попадат и парцели, собственост на фолклегендата.

Въпреки неуморните усилия на огнеборците, военните, земеделски стопани и митничари от "Гранична полиция" пожарът бе овладян след цяло едно денонощие. През това време огнената стихия предизвика щети за милиони.

Милко Калайджиев отказва всякакъв коментар по случая. Любимецът на народа обаче е видимо посърнал, твърди кореспондентът на lifestyle.bg. Още не е ясно дали горите на изпълнителя на “Я, елате, пиленца, при батко” са застраховани срещу природни бедствия.

Много пъти фолкпевецът е споделял, че парите си изкарва с къртовски земеделски труд и търговия. Бат` Милко отглежда лозя, дини и други земеделски култури, които продава на изкупвачи. "Музиката е само за удоволствие, тя ме крепи в живота. Но от нея пари у нас не се правят", казва певецът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !