Гледате колите и парите ми, но не...

Флойд Мейуедър реши да даде съвет на бойците и феновете,...

Трамвай-котка, Япония: Фото на деня

Трамвай-котка, Япония: Фото на деня

Калин Врачански се пребил с мотора си

отпечатай новината

28.08.2013 14:30 | Видян 1862 пъти

Калин Врачански се пребил с мотора си

Заради страстта си към високите скорости съм се претрепвал не веднъж и два пъти с мотора си. Все пак се придържам към премерения риск, защото ако се пречукам, не мога да отида на представление или да продължа снимките.

Това сподели за "Преди обед" по bTV актьорът Калин Врачански. Той си спомни, че преди години точно преди представление го блъснала кола. Отишъл до болницата, гипсирали го и се върнал на сцената, пише Блиц.

"Мога да стоя безкрайно много на морето. То ме успокоява, забравям за ангажиментите си "там". Беше ми много приятно през уикендите през юни. По друг начин изглежда морето тогава – спокойно е, тихо. По същия начин е и през септември", разкрива романтичната си душа Калин.

"Екстремните спортове ми дават адреналина, който те кара да се чувстваш… не безсмъртен, но свободен. А свободата е винаги на върха на копието, а то боде понякога", казва философски Врачански.

Той разкри, че в момента снима "много интересен филм". „Ще бъде екшън, със своите любовни моменти вътре. Ще бъде с много каскади, с играчки за големи. Ще си партнираме с Асен Блатечки", каза Калин Врачански.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !