Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Иво Сиромахов забрави Слави

отпечатай новината

18.10.2013 14:00 | Видян 3741 пъти

Иво Сиромахов забрави Слави

Иво Сиромахов най-накрая забрави за Слави Трифонов и се обърна към истинската драматургия, вместо да измисля глупави телевизионни скечове. Той е в трескава подготовка на пиесата си „Операцията", която ще се играе за първи път пред публика след месец в Сатиричния театър в София, пише Всеки ден.

Истински бум обещава да направи пиесата му. Макар да е завършил Театралната академия, досега той се изявяваше основно като публицист, а театърът изглеждаше изгубена кауза в живота му. Сценаристът обаче показа, че никога не е късно да се започне отначало. И продаде „Операцията" на една от най-популярните сцени в София.

За да подсигурят успеха на постановката, в нея са наети хитови актьори. Списъкът с известните имена започва с Мариан Бачев, който прескача от „Шоуто на Слави" направо при бившия сценарист на Дългия. Чест прави на новия шеф на Сатирата Здравко Митков, че му дава работа, независимо че беше един от конкурентите му в конкурса за директор на театъра.

Другият, за когото се очаква да привлече интереса на зрителите, е Орлин Горанов. Певецът вече няколко пъти се изявява и като актьор, а отзивите за изпълненията му до момента са повече от добри. Тийнейджърките пък ще плакнат очи с Тони Минасян. Той стана популярен в сериала „Седем часа разлика" като сина на Милото - Роки.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !