12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Параноя тресе Коцето

отпечатай новината

21.11.2013 17:30 | Видян 2123 пъти

Параноя тресе Коцето

Неотдавна попфолк певецът беше обран, докато той, дъщеричката и съпругата му се забавлявали в съседната стая. В тази връзка той призна, че от дете има притеснения, че ще го оберат. Сега определено има повод постоянно да е мнителен и да се оглежда. Шегува се, че след този случай гледа да не оставя особено ценни неща в дома си и ходи с по няколко часовника, пише Blife.

"От дете имам страшна параноя. Непрекъснато изживявам как ме обират, как ми взимат парите. Те са в джоба ми и непрекъснато ги тупкам дали са там, а като минат една-две минути хващам да ги преброя да не са намалели с една-две банкноти", призна изпълнителят в тв интервю с типичния за него хумористичен стил.

След кражбата започнал да оставя светнати лампи у дома. "Оставям белези, лампите светят и съм готов, заредил съм се и чакам да дойдат всяка нощ, защото са като скакалци. Стъмни ли се и започват да прескачат оградите и аз съм в готовност. Затова и не спя нощно време, обаче откъде да знам, че докато се прибера и си общувам с жената и дъщеричката ми ще ме оберат", обясни още той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !