Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Ники Илиев: Искам работата ми да бъде харесвана, не аз

отпечатай новината

28.01.2014 15:20 | Видян 1515 пъти

Ники Илиев: Искам работата ми да бъде харесвана, не аз

"Аз не работя за образа си в обществото. Аз искам работата ми да бъде харесвана – филмите, не аз да бъда харесван. Това нещо се усеща – срещата с хора, които са гледали даден филм. Личните взаимоотношения са нещо различно", казва режисьорът Ники Илиев.

Роденият на 10 октомври 1981 г. Ники Илиев е познат с много и различни неща – професионален модел, тв водещ на различни предавания (бел.ред. най-известното измежду които е "Мело ТВ мания"), актьор в сериала "Забранена любов", а сега и режисьор с една успешна лента зад гърба си – "Чужденецът", и с една предстояща – "Живи легенди".

Завършил Френската гимназия в София, а след това Нов български университет със специалност кино и телевизионна режисура, Ники винаги е знаел, че не е достатъчно да бъде просто едно красиво лице от кориците на списанията и ефира.

За младежките си години самият той казва: "Първоначално човек не усеща, че нещо му липсва, но си дава сметка, че не прави нещата с желание, че тези неща нямат много смисъл и всичко, което ти се случва, няма да остане във времето, в историята, с нищо стойностно".

След като разбира, че да бъдеш едно красиво лице не е достатъчно, той поема по пътя към мечтата си и прави сериозната крачка да се захване с продуцирането, режисирането и сценария на свой собствен дългометражен филм, а съпругата му Саня и близките му го подкрепят безрезервно.

Източник: vesti.bg

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !