Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

За какво са ни всичките велоалеи:...

За какво са ни всичките велоалеи: Фото на деня

И Стефания Колева в "Като две капки вода"

отпечатай новината

27.02.2014 13:00 | Видян 1567 пъти

 И Стефания Колева в

За пеене и танци не знам, но с пеенето под душа –равна нямам – там съм... много капки вода”, така Стефания Колева обобщи своето участие в предаването „Като две капки вода”, което започва на 10 март по Нова.

За любимата актриса най-забавното шоу за преобразявания в ефира ще бъде добър начин да провери колко Стефании живеят в нея. В кръга на шегата Стефания сподели, че най-много би искала да се види в образа на ... Милко Калайджиев или Пласидо Доминго, но към всяка една роля ще подходи с любопитство и професионализъм. Притеснява се от любими музиканти, защото тогава желанието да се получи добре ще бъде най-силно, а това крие опасност. Мъжките роли пък не са й непознати, в постановката на Народния театър „Херкулес и Авгиевите обори” за малко да бъде разпределена за ролята на Херкулес, пише actualno.com.

В свободното си време Стефания Колева обича да слуша класика, джаз, рок, алтернативна музика – Selah Sue, Kimbra, Arctic Monkeys, Florence And The Machine… и още много други.

Дали ще й се падне някой от любимите й изпълнители и как ще се справи на сцената на „Като две капки вода:, ще видим от 10 март по Нова.

А всички фенове на невероятните трансформации, които искат да се заредят със страхотно настроение, е важно да знаят, че участниците в „Като две капки вода” ги очакват в залата.

Снимка: actualno.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !