Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Куката се свря в гарсониера

отпечатай новината

08.04.2014 13:30 | Видян 2263 пъти

Куката се свря в гарсониера

Мариан Вълев е новодомец, похвали се самият той, макар според него новото му жилище да не е достойно за хвалба. Само преди месец актьорът, станал известен с ролята си на Куката от „Под прикритие", се сдобил с чисто нов апартамент в периферния център на София, за който броил 37 000 евро.

„Не мога да се меря нито с холивудските актьори, нито с американските гангстери, защото не съм си купил имение с басейн, а едностаен апартамент, тип гарсониера", проплака Вълев. Доскоро Куката обитаваше квартира в района на НДК, която споделяше със свой приятел театрал. След като се позамогна покрай внезапно връхлетялата го слава от „Под прикритие" обаче, Вълев реши, че му е крайно време да се сдобие със собствено жилище. 45-годишният актьор сметнал, че е най-разумно да бъде далновиден в разходите си, заради което се спрял на покупката на малко жилище. Със спестените си средства от последните няколко години Мариан купил 42 квадрата гарсониера, ново строителство, източно изложение.

„Несигурността в професията ме уплаши да си купя дом с ипотечен кредит. Днес имам работа, но знам ли как ще е утре? Именно заради това на този етап прецених, че е по-добре да не се обвързвам с кредити", разказва за финансовите си несгоди варненецът.

Освен това Куката се оплака, че доходите му от „Под прикритие" са обратно пропорционални на голямата му слава. На епизод той получавал едва по 500 лева, като в месеците, когато не се снима, респективно не се разписва срещу никакво възнаграждение. „Хонорарите от театъра ми стигат, колкото да си купя храна и да си платя сметките. От изкуство в България не се живее", категоричен е мафиотът от сериала на БНТ.
Междувременно Вълев обясни, че няма да участва в петия сезон на „Под прикритие". Куката призна, че образът му вече е изчерпан и няма какво повече да даде на поредицата. Занапред щял да се развива единствено като сценарист.

Пак отворен финал в „Под прикритие"

Димитър Митовски скрои същия номер на феновете в последния епизод на „Под прикритие", както и в 3-тия сезон. Режисьорът се измъкна от въпроса ще има ли продължение на хитовия сериал с отворен финал. След като сценаристите видяха сметката на едни от най-знаковите герои - убиха Джаро и Зорница, вкараха Куката в затвора и изправиха Попов пред Темида, пак си оставиха вратичка за продължение на кримката.

Макар и филмът да може да завърши и по този начин, а зрителите да не си представят нов сезон без любимите си герои, ръководството на БНТ вече подсказа, че 5-и сезон ще има. „Въпросът е не дали, а кога", издадоха намеренията си от телевизията. Въпреки заявките за продължение на сериала финалът на 4-тия сезон позволява и той да не бъде довършен. Феновете на „Под прикритие" останаха крайно разочаровани още при смъртта на Джаро, но влизането на Куката в затвора съвсем уби надеждите им, че продължението ще е в духа на първите серии, по които се запалиха почитатели на няколко континента.

В новите епизоди едно от главните действащи лица ще е Бойко Кръстанов в ролята на турчина Ерол. Оказа се, че той е новото ченге под прикритие на Попов. Предстои и зрителите да научат дали ченгето ще влезе в затвора след показанията си, че умишлено е убил Джаро, или ще се измъкне сух.

Източник: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !