Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Влади Въргала фалира

отпечатай новината

16.09.2014 12:53 | Видян 3765 пъти

Влади Въргала фалира

Актьорът Влади Въргала е останал без пукнат лев, научи "България Днес". След като няколко години се изживява като режисьор и продуцент, сега сметките му са напълно празни. Влади останал и с куп задължения към подизпълнителите, които се чуди как да оправи.

Въргала първо ипотекира апартамента си, за да финансира филма "Шменти капели". Той така и не успя да пожъне успех в кината. След това сключи договор с ТВ7. Лентата трябваше да се превърне в сериал. Финансовата драма около КТБ осуети и този му проект. Не случайно Въргала е сред най-яростните защитници на банкера Цветан Василев.
Самият Влади не крие, че неговият сериал е получил подкрепа от бизнесмена.

"Ако този цирк даде резултат и се отрази на Василев и бизнеса му, аз ще вляза в манастир", зарече се Въргала.

Той твърди, че Василев единствен инвестирал в проекта точно когато бил пред пълен провал. Иначе досега да го е докарал до просешка тояга.
"Каза ми: "Направи го, продай го". От парите, които си изкарал, ще ми върнеш моите пари, а с другите ще си платиш всички заеми, които имаш да оправяш. Аз имам кредит и сега, плащам го", признава Въргала.

На актьора обаче му е много трудно да се справя. В момента той няма никакви доходи. В продукцията си е заложил всичко, с което разполагал. За да не попадне в черните регистри на банкерите, той събира пари, за да покрива вноските си.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !