Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

ЗАЩО СМЕ "ЗА" ТОШКО СЛАВКОВ

отпечатай новината

09.12.2014 09:12 | Видян 2683 пъти | Гласували 1

ЗАЩО СМЕ

Познавам Тодор Славков и много се надявам той да спечели Биг Брадър Ол Старс. Понеже познавам много по-отдавна Катето Евро смятам, че нейните преиграни възмущения в Биг Брадър Ол Старс са били единствено с цел да го предпазят от самия него. Което и се получи, така че "браво" на Катето, дори да го е сторила неосъзнато.
Много е възможно да ги видим двамата в битка за първото място в шоуто идния понеделник. Ако надпреварата е честна, народът ще избере наследника на последната ни политическа династия. Ако състезанието е въпрос на връзки, Катето ще бъде първа, което не й се получи преди 7 години, когато участваше във втория ВИП Брадър.
За мене обаче по-важното е колко отчаяни изглеждат дори известните хора в България, за които нацията по принцип, дори да не ги харесва, предполага, че имат много повече основания да се радват на живота.
Да, ама не! Дотам сме я докарали, че дори привилигированата с ВИП-ство "безделническа класа", както я бе определил навремето Чаплин, не се чувства добре в нашата древна, но бедна страна.
Така че нищо чудно няма във факта, че хората предпочитат един пропиващ се, както мнозина други българи на средна възраст отчаян брадър, пред една трезва систърка. Както е казал шопът: "Не е важно аз да бъда добре, а на Вуте да му бъде зле".
Това е толкоз просто и логично...

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !