Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Чарли Шийн се бута за финала на "Двама мъже и половина"

отпечатай новината

09.12.2014 17:01 | Видян 1589 пъти

Чарли Шийн се бута за финала на

Месеци наред Чарли Шийн се удържаше да коментира стария си враг Чък Лори – създател на сериала Двама мъже и половина, превърнал актьора в абсолютна звезда. След като датата на финалния епиозд на продукцията стана ясна преди дни, комедийният актьор не се въздържа да захапе за последно врага си, с който е в открита война от 2011 г.

Не е тайна, че Шийн иска да се появи на финала на ситикома, но изглежда това няма да стане. Причината е проста – Лори не го иска. Запитан от репортер дали все пак има шанс да го видим за последно в продукцията през февруари, Чарли каза:

„Знаете ли, това е гадното. Получих одобрение от целия екип и продуцентите, но има един човек, който блокира тази възможност. Сещате ли се кой е той? Да, Чък Лори. Трябва да пуснем една анкета сред зрителите, за да си кажат дали искат да ме гледат отново в Двама мъже и половина. Те ме искат и Лори извършва престъпление срещу забавлението на човечеството. Ти си виновен Чък, ти си виновен, ако това не се случи. Постъпи правилно Чък, или се махни от собствения си път. О, чакайте, това няма как да стане”, заяви Шийн.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !