Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Малък Тошко и Ники Кънчев мъртвопияни!

отпечатай новината

17.12.2014 11:19 | Видян 3833 пъти

Малък Тошко и Ники Кънчев мъртвопияни!

Малък Тошко се накърка зверски след победата си в риалити формата "Биг брадър ол старс", видя "България Днес". Славков не изневери на навиците си и първото нещо, което направи, след като грабна наградата, бе да се отдаде на безпаметен запой в компанията на водещия Ники Кънчев.

Още в къщата на Големия брат любимият внук на Тодор Живков обърна няколко питиета на екс, напрегнато чакайки да чуе името на победителя. Емоциите надделяха, когато разбра, че именно той е любимата звезда на България, и зашеметен, Тошко побърза да се скрие в тоалетната, за да осмисли случилото се.

Партито след финала на шоуто се състоя в дискотеката на фолкпевеца Константин в Студентски град. По случай 10-годишнината на родния "Биг брадър" клубът на фолкаджията бе препълнен с бивши съквартиранти на предаването. Оказал се център на внимание, зажаднелият Славков спокойно се отдаде на запой, пресушавайки няколко бутилки уиски с водещия Ники Кънчев. Двамата си правеха компания през цялото време, състезавайки се кой ще погълне повече и позирайки пред обектива за пиянска фотосесия, от която дълго ще ги е срам.

Жертва на накъркания Славков стана водещата Албена Вулева. В социалната мрежа скандалната блондинка сподели впечатленията си от грандиозното парти. "Победителят в "Ол старс" едва не ми отскубна силиконовия бюст в желанието си да ме опипа, а приятелите ми едва отскубнаха него от гореспоменатия мой бюст! Това със свалените гащи в къщата било направо детска игра... Слава Богу, всичко си е по местата освен изпитото от Малък Тошко!" - оплака се Вулева.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !