Ева Лонгория и съпругът й напускат...

Ева Лонгория и съпругът й Хосе Бастон напускат Лос...

Принц Хари се връща във...

Принц Хари ще се върне в Обединеното кралство през...

Цеца търси по-голямо място за концерта в Несебър

отпечатай новината

20.01.2015 13:39 | Видян 1318 пъти

Цеца търси по-голямо място за концерта в Несебър

Кралицата на балканската музика беше у нас, за да оглежда подходящи терени в морския ни курорт Несебър. Според запознати Цеца обмисля варианта дали да не премести концерта си на 21 август на място с по-голяма площ и капацитет. Оказва се, че основната причина за дилемата на сръбската звезда е, че за по-малко от седмица след обявяването на голямото събитие у нас през лятото, вече има продадени над 3 000 билета. С това темпо на продажбите стадионът в Несебър може да се окаже тесен за внушителния проект, който подготвя певицата.

 По всичко изглежда, че предстоящият концерт на Цеца у нас, определян като номер 1 за лятото, несъмнено гони по успех най-големите изяви на звездата в Сърбия, а именно тези в Ушче, на последния от които са присъствали повече от 170 000 човека. Затова певицата отделя специално внимание на всеки детайл по организацията му и иска да осигури най-доброто за многобройните си почитатели.

 „Трогната съм от обичта, която получавам от българските фенове. Това ме прави изключително щастлива и ме амбицира да подготвя нещо уникално и специално само за тях.“ - коментира Цеца.

 Мега-концертът на Цеца е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало 21:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30  до 50 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !