12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Тодор Славков: Падам си по Преслава!

отпечатай новината

18.09.2015 13:23 | Видян 4625 пъти

 Тодор Славков: Падам си по Преслава!

"Харесвам Преслава, тя е моята любимка. Изглеждаше много добре, всъщност най-добре от всички жени в къщата, че и от всички сезони досега. Преди време участвахме с нея, тя влезе за малко тогава като гост-звезда, но сега е по-хубава", това сподели ексклузивно пред "България Днес" наследникът на Тато Тодор Славков.

Най-скандалният участник в историята на шоуто и последен победител в "Биг брадър ол старс" Малък Тошко следи с интерес новите випове. Той призна, че все още липсва интрига в шоуто и чака тепърва героите вътре да покажат своята същност.

"Още нямам фаворит, тъй като те трябва да се поизложат малко, за да имам такъв. Нужно е някой да се издъни, за да го гледам. Тепърва очаквам Кичка да разкрие себе си и да започнат скандалите", коментира риалитито той.

Преслава е фаворитка на внука на Живков

Според Малък Тошко подборът на участници тази година е наистина сполучлив и това ще доведе до истинска сензация и успех за продуцентите.

Изненадата за него в този сезон е грандиозната поява на пишман певеца Джорджано. Интернет сензацията е бил тотална загадка за сина на Иван Славков, който го видял за първи път, когато Мирослав, както е истинското име на изпълнителя, се появил на екраните.
"Джорджано ме изненада. За пръв път ми се случва да го видя и не му бях гледал изпълненията допреди това.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !