Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Кънчо Стойчев остави Цветелина на сухо

отпечатай новината

07.06.2014 09:00 | Видян 3004 пъти

Кънчо Стойчев остави Цветелина на сухо

Социологическият гуру Кънчо Стойчев остави без вода банкерката Цветелина Бориславова. Двамата имат съседни имения близо до санданското село Зорница, а само преди месец съдружникът на Андрей Райчев си издейства разрешение от общината да прокара 10-километрова тръба с топла минерална вода от извора в село Левуново до своя парцел, пише "Всеки ден". Крупната бизнес дама се примолила на комшията да си „хване" отклонение от новия водопровод за собствени нужди, но получила категоричен отказ.

„Щом иска минерална вода, да си подаде нужните документи и да чака по надлежния ред", скърцал със зъби Стойчев. - Отне ми половин година да събера всички подписи и разрешителни, трябваше да представя даже оценка на екологичния риск, за да ми разрешат да пусна тръбата. А тя е свикнала всичко да получава наготово".

Социологът явно е решил да развива сериозна дейност в Зорница, като преди две години започна със закупуването на 40 декара частни земи, но постепенно разшири имота си с общински до около 600 декара. Той твърдо отрича, че има планове за ново голф игрище, макар да е запален почитател на снобарския спорт и заедно с Андрей Райчев държи комплекса „Блек сий рама". Брадатият факир на цифрите засега е издигнал само скромна едноетажна постройка в парцела и твърди, че ще гледа овошки. Местните обаче цъкат с език и се чудят защо му е минерална вода, за да полива лози и череши.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !