Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Байерн предложи 8 млн. за Бербатов

отпечатай новината

16.01.2012 14:00 | Видян 1690 пъти

Байерн предложи 8 млн. за Бербатов

Димитър Бербатов е на път да премине в Байерн Мюнхен. Немският гранд вече е влязъл в контакт с Манчестър Юнайтед и представители на българина за закупуването му, пише “Сън”.

Според изданието “баварците” са готови да извадят 8 млн. паунда за нападателя, който в края на месеца ще навърши 31 години. Берба се намира във финалната година на договора си с клуба и може да преговаря с всеки отбор, който има интерес към него.

Юнайтед обаче има възможността да задейства специална клауза в договора на българина, с поред която “червените дяволи” могат да го продължат с още една година. Байерн търси нов нападател, след като Ивица Олич е на път да напусне. А бившият клуб на Бербатов в Германия Байер Леверкузен също има интерес към нападателя.

Този сезон Берба започна само в 9 от общо 31 мача за Юнайтед и е четвърти избор за атаката на тима след Уейн Рууни, Дани Уелбек и Хавиер Ернандес. Миналият сезон Бербо стана голмайстор на Висшата лига с 20 гола, но във втората част на кампанията изпадна в немилост заради сформирания набързо дует в атака Рууни-Ернандес.

Вчера медиите в Англия спипаха Бербо на път за Германия. Българинът хванал полет за Франкфурт, а с него пътувал случайно и английски журналист. Той пък успял да снима Митко с телефона си, след което публикува снимката в социалната мрежа “Туитър”. Според английския журналист българският голмайстор е бил придружаван в самолета от своя мениджър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !