Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Цирк с любовницата на Люси

отпечатай новината

28.09.2012 11:15 | Видян 2711 пъти

Цирк с любовницата на Люси

Пълно фиаско ще претърпи заложената от "ВИП Врадър" лесбо мисия в тазгодишния сезон на риалитито. В сряда вечер любовницата на Люси - Камелия Веселинова, влезе в предаването под чужда самоличност, като целта й е в продължение на няколко дни да заблуди съквартирантите, че е бъдеща годеница на немския принц  Алберт фон Турн унд Таксис.

Ако се справи успешно със задачата си, тя ще има правото да се бори за голямата награда, но при провал - изхвърча веднагически от ВИП гнездото. От притеснение и нерви обаче Ками не успя и за секунда да влезе в кожата на героинята си Софи Александров и още в първия момент се издъни. Подавайки ръка на Къци, за да се запознаят, любовницата на Дяковска се представи с истинското си име Камелия и едва успя да замаже гафа, с който още в зародиш провали поставената й мисия. Шашардисана от фаталната си грешка, трепереща, тя продължи да се здрависва с останалите випове, представяйки се с фалшивото си име София.
Зрителите обаче избухнаха с коментари, че едва ли обикновената сервитьорка ще се справи с трудната актьорска задача да влезе в чужда самоличност. Че тайната й задача е пред провал, стана ясно и от реакциите на Мариана Попова и Орлин Павлов, които разпознаха уж аристократичната невеста.

"Това момиче не е ли салонен управител в един столичен ресторант!?", ококори се веднага синеокият певец. Изплашена, че приятелката й ще бъде разкрита, Люси веднага я защити с думите, че въпросната жена е много популярна в Германия и наистина е пред брак с немски принц. Познат с машинациите и сценариите си обаче, Големият брат ще направи всичко възможно, за да експлоатира докрай лесбо интригата в сезона. Именно заради това разпозналите Камелия - Орлин и Мариана, най-вероятно ще бъдат вербувани от продуцентите да й помагат в тайната мисия, за да не се издъни прекалено рано.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !