Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Лияна с хит в Израел

отпечатай новината

11.09.2012 18:00 | Видян 2128 пъти

Лияна с хит в Израел

Звездата на "Сънни мюзик" Лияна и израелският музикален идол Офир Коен успяха с първото си дуетно изпълнение да предизвикат завиден интерес не само у нас, но и в неговата родина. Песента, в която двамата си партнират - "Забранена любов" вече се върти ударно и по израелските музикални канали.

Съвместният им хит се радва на голяма гледаемост и в интернет пространството, като броят на посетителите не спира да расте. Музиката на парчето е дело на самият Офир Коен, който е звезда от каталога на Media Men Group/ Мюзик Медия Груп България.

"Забранена любов" вече е втората песен на Лияна, която пробива зад граница, след като хита й "Ох ох" направи истински бум в Русия миналото лято. Там красивата певица попадна в над 10 сборни диска с най-големите хитове на руския пазар. Постижение, което не е имал друг роден изпълнител в последните няколко години.

Лияна не лежи на стари лаври, а вече подготвя и нови изненади за почитателите си. "Тяло №1" на попфолка до седмица ще заснеме и видеото към новата си песен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !